Preot, găsit împușcat în cap! Anchetatorii iau în calcul două ipoteze

278

Preotul ortodox din localitatea arădeană Hăşmaş a fost găsit mort, împuşcat în cap, miercuri, pe terenul unei pescării care aparţine familiei sale. Anchetatorii nu au stabilit încă dacă este vorba despre o sinucidere sau accident. Potrivit Mediafax, cadavrul a fost găsit pe terenul unei pescării care aparţine familiei victimei.

 

Vestea morţii tragice a părintelui Pele Cucu, în vârstă de 54 de ani, din Hăşmaş, a şocat toată comunitatea. Preotul a fost găsit fără suflare pe proprietatea sa, o pescarie din comuna Comăneşti din judeţul Arad.

Criminaliştii sosiţi la faţa locului au stabilit că arma folosită este o armă de vânătoare de calibrul 12 mm. Însă nu au stabilit încă daca este vorba de o sinucidere sau de un accident.  Localnicii susțin că preotul Cucu nu avea permis de port armă şi că în ultimele săptămâni a avut mari necazuri cu cei care furau peşte din iazul propritate a preotului.

Se pare că în ultima perioadă preotul a avut probleme cu hoții de pește și se afla încă de aseară la pescărie.

Conform Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad a declara că varianta unei crime este exclusă, având în vedere circumstanţele în care s-a produs incidentul, leziunile și postura corpului. Anchetatorii au găsit arma poziţionată între picioarele victimei, cu ţeava îndreptată spre cap, ceea ce ar sugera una dintre cele două ipoteze ale procurorilor.

Cercetările în acest caz se fac de către poliţiştii arădeni sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

 

Marius Vasilică

LĂSAȚI UN MESAJ