Premierul Tudose nu-l demite pe şeful Poliţiei Române

93

Premierul Mihai Tudose a refuzat solicitarea ministrului de Interne, Carmen Dan și nu l-a demis pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu. În schimb, Despescu are la dispoziție o săptămână pentru a prezenta un raport despre cum s-a gestionat situația polițistului acuzat de pedofilie.

 

„Am discutat cu domnul Bogdan Despescu şi mi-a prezentat raportul, care am înţeles că a fost gata doar azi-dimineaţă. Am înţeles de pe surse, că noua propunere (n.r. – Cătălin Ioniţă) şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia şi l-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să îmi prezinte măsurile pentru remedierea situaţiei. Ceea ce totuși trebuie remarcat este că, totuși, acel făptaș a fost prins în două zile. Este o notă foarte bună pentru Poliție. De ce nu s-au luat și alte măsuri sau unde lucrurile au scârțâit, repet, are o săptămână domnul Despescu să-mi prezinte concluziile”, a declarat premierul Tudose, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit Mediafax, premierul a avut miercuri o întâlnire cu şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, după ce ministrul Carmen Dan a cerut premierului demiterea lui Despescu din cauza lipsei de comunicare şi a modului în care a gestionat cazul poliţistului pedofil.

1 COMENTARIU

  1. Acuma… nu este o mare prostie, sa schimbi imediat un SEF… pentru ca un narod de subordonat nu-si face treaba , ori o ia „razna”… ?! Daca pentru fiecare tembel se ” da jos” si seful sau ( direct ori nemijlocit ) … mai accepta dracu sa mai fie sef… ! N-ai cum poti vedea ce este in psihicul si creierul fiecaruia, in orice domeniu ai lucra . Fiecare trebuie sa raspunda personal pentru faptele sale . Seful trebuie detronat, doar atunci cand se constata ca nu si-a facut si el treaba… Repet, altfel, nu mai accepta nici dracu sa fie sef… , pentru ca aceasta functie, nu este pusa doar pentru a fi neaparat „un cal de bataie ” daca subalternii lui o iau razna… !

LĂSAȚI UN MESAJ