Ponta: „Liviu Dragnea dă ordine guvernului, de aia sunt suparat pe el”

62

Fostul premier, Victor Ponta devoalează motivele scandalului cu liderul PSD, Liviu Dragnea. În direct la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu, Ponta a dat cărţile pe faţă.

„Liviu Dragnea dă ordine guvernului, de aia sunt suparat pe el. Lasa-i să isi facă treaba. Avem 7 şefi şi aşa nu mai iese nimic. Îi poate trage Parlamentul de mână dacă sunt probleme.”, a dezvăluit Ponta.

Fostul premier pune tunurile şi pe Guvernul lui Sorin Grindeanu. Motivul? Legea salarizării. „Măreşti salarii, dar de unde vin banii. Dacă era o groapă cu bani la Guvern, o foloseam eu. Eu mă gândesc. Primesc acum salariu mai mare, dar îl voi primi şi peste 2-3 ani? Chestia asta cu aroganţa că ştim noi, dar nu explicăm de unde vin banii, nu e în ordine. Trebuie să explici. Nu că ştii tu şi nu spui nimic. Când guvernezi, guvernezi pentru toţi, nu doar pentru cei care te-au votat. E mai bună administraţia românească dacă mărim salariile mâine? Ţi se închide în continuare ghişeul vineri la prânz? Când e pauză de masă? Nu vreau să fac 10 hârtii, vreau totul în spaţiu virtual. De ce atâta grabă cu această lege a salarizării? Pot să aştept şi până în septembrie, dar să ştiu că nu vor fi probleme în următorii 30 de ani.”, a tunat Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ