Poliţiştii în control pe Valea Bîrgăului! S-a lăsat cu amenzi de peste 22.000 lei şi un dosar penal

672

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au organizat şi desfăşurat miercuri, o acţiune pe Valea Bîrgăului, care a avut ca scop reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic, precum şi pentru prevenirea faptelor ilegale cu mărfuri şi produse alimentare, informează IPJ BN.

 

 

În acest context au fost efectuate controale în trafic, ocazie cu care au fost constate  şi aplicate 13 sancţiuni la regimul rutier, în valoare de 2.175 lei şi au fost reţinute două permise de conducere. De asemenea, au mai fost aplicate 3 sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990, în valoare de 20.000 lei și s-au confiscat produse de panificație în valoare de 435,4 lei.

 

Tot cu această ocazie, pe raza localității Tiha Bîrgăului,  poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 36 ani, din comuna Şcheia, judeţul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară, având permisul de conducere suspendat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

sursa foto: Facebook Poliţia Română

Loading...

1 COMENTARIU

 1. Bine ar fi a se institui cate o patrula pe fiecare zona, noaptea, cu caracter permenent :
  -Bargaie,
  -Telciu-Romuli,
  -Valea Sieului – Posmus-Teaca ,
  -Sanmihai-Budesti-Tzagu,
  -Valea Ilvelor,
  -Caian – Tarlisua ,
  -Valea Ciceului ,
  -Teaca – Micesti-Silivas… etc.etc
  pentru ca acolo exista foarte multi care conduc beti, nu au permise de conducere, conduc masini neinmatriculate pe drumurile publice si mai ales pe timpul noptii sunt un adevarat pericol public si nu este lipsit de interes politienesc si de jandarmerie si categoria de persoane care comit astfel de fapte .
  Degeaba tot „freaca ” Politia Judeteana echipajele pe langa Bistrita ori celelalte orase… unde soferilor deja le este lehamite de modul in care actioneaza aceste echipaje ” in slujba … nimanui ” , pentru ca degeaba dau amenzi cu „cotarca” … daca tragediile curg una dupa alta , mai ales pe aceste drumuri laturalnice , pe unde Politiile Locale efectiv nu-si pot face treaba din motive bine stiute de „Mai Marii Politiei ” ( au parintii si neamurile in zona, daca nu chiar din acele localitati… ori familiile lor sunt implicate in afaceri de familie locale… etc. etc. ) si pe unde Politia Rutiera Nationala, merge doar la cercetare la fata locului, dupa ce se intampla atatea nenorociri , fie din lipsa de personal, fie din lipsa de combustibili auto fie… pur si simplu din necorespunzatoare , sau necalificata ( sa nu-i zic proasta ) planificare si organizare .
  Se aude , domnilor din comanda Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud ?

LĂSAȚI UN MESAJ