Poliţiştii din Bistriţa Bîrgăului, cu ochii pe hoţii de lemne

228

Amenzi în valoare de 5.000 de lei au fost aplicate, luni, de poliţiştii împreună cu specialiştii silvici în cadrul unei acţiuni care a fost desfăşurată pe raza comunei Bistriţa Bîrgăului. Totodată a fost confiscat material lemnos în valoare de peste 1.400 lei.

 

 

La data de 13 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Bistrița Bîrgăului, împreună cu specialiști silvici au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, pe raza localității Bistrița Bârgăului.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au depistat un bărbat, din Bistrița Bîrgăului, care deținea cantitatea de 5,8 mc de material lemnos, fără să aibă acte de proveniență„, arată IPJ BN într-un comunicat.

De asemenea au  fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 lei și a fost confiscat material lemnos, în valoare de 1.450 lei.

3 COMENTARII

  1. PANA CE NU SUNT OBLIGATE OCOALELE SILVICE, PRIN LEGE, SA-SI FACA DEPOZITE DE LEMNE PENTRU CONSUMUL POPULATIEI, de unde permanent si la preturi „decente ” oamenii sa si le poata cumpara legal, se vor fura sistematic lemne din padure, ca in nici un caz, NU DE PE LA COFETARIA DIN COLTZ… !
    SE AUDE DOMNILOR MINISTRI, DOMNILOR PARLAMENTARI, DOMNILOR GUVERNANTI ?! C U CE SA-SI FACA FOC OAMENII, MAI ALES CA ACEASTA IARNA A SI VENIT REPEDE SI NICI NU SE MAI LASA ” DUSA” DELOC…

LĂSAȚI UN MESAJ