Peste 100 de pensionari au ieșit la PROTEST!

118
Sursa foto: Cotidianul

Peste 100 de pensionari protestează în Piața Victoriei, aceștia spun că au recurs la protest din cauza demersurilor Guvernului și sunt nemulțumiți pentru că în Legea pensiilor nu este prevăzută creșterea cu 45%, așa cum li s-a promis. 

 

„Am venit pentru că uitaţi cum scrie: 45% din salariul brut pe economie, produs în viitoarea Lege a pensiilor care este proiect de lege. Noul Guvern vrea să elimine această prevedere care este în 263/2010. Oricum suntem sub salariul mediu brut pe econmie ca pensie. În 2017, salariul mediu era de 3000 de lei şi punctul de pensie e 1.100. Oricum vrea, nici legal nu putem să cerem. Am lucrat 36 de ani şi grupa de muncă 42. Am lucrat în domeniul metalurgiei. Nu îmi ajunge salariul. Doar pentru datorii şi să mănânc. Doamna ministru a dat legea care a spus că majoreazătoate pensiile cu grupa I şi grupa a II-a. Am auzit cu urechile mele. Legea a apărut şi nu măreşte decât la grupele speciale”, a spus un pensionar venit din Târgovişte pentru protest, conform Mediafax.

1 COMENTARIU

  1. Si precis in spatele lor erau cei de la PMP, PNL, sau USR… la care „le pute gura ” doar ca nu s-au spalat pe ea… nu ptr ca ” ar fi mancat usturoi ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ