Percheziţii în Bistriţa, pe strada Codrişor! Casa interlopului Marius Negrea, călcată de mascaţi

4643

Descinderi ale mascaţilor pe strada Codrişor din Bistriţa, potrivit surselor Gazeta de Bistriţa cel luat în vizor fiind interlopul Marius Negrea. Acţiunea ar fi coordonată de procurorii DIICOT.

 

Marius Viorel Negrea a mai fost implicat într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT Bistriţa-Năsăud în 2009, an în care a fost trimis în judecată, alături de alte şapte persoane, într-un dosar vizând constituirea unui grup infracţional organizat şi înşelăciune. Practic, mai multe firme din Bistriţa au livrat unei firme materiale de construcţii, de parte din ele beneficiind Marius Negrea în vederea construirii casei de pe strada Codrişor, materiale care au fost plătite doar parţial.

Dosarul a fost judecat până în 2014, când Tribunalul Bistriţa-Năsăud a decis în ceea ce îl priveşte pe Negrea că acesta nu se face vinovat de acuzaţia de înşelăciune, astfel că a fost achitat.

„Simplul fapt că inculpatul Negrea Marius era beneficiarul final al materialelor nu este de natură a conduce la ideea existenţei infracţiunii respective”, au concluzionat judecătorii bistriţeni.

LĂSAȚI UN MESAJ