Pentru referendum: 18.662 secții de votare și bugetul Prefecturii Capitalei majorat

24

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, joi, că, pentru referendum, la nivel naţional sunt organizate 18.662 de secţii de votare, aceasta a mai precizat că bugetul Prefecturii Capitalei a fost majorat cu peste jumătate de milion de lei, la cerere.

 

Au fost tipărite 21.099.107 de buletine de vot, 95.570 de ştampile cu menţiunea ”VOTAT” şi peste 19,4 milioane de timbre autocolante, pentru referendum, materialele fiind repartizate deja către Ministerul Afacerilor Externe şi către prefecturi, spune ministrul Carmen Dan.

De asemenea, din punct de vedere al cheltuielilor organizatorice, Prefectura Capitalei a solicitat o suplimentare a bugetului cu 516.000 de lei, cerere care a fost aprobată, potrivit declarației ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan.

2 COMENTARII

  1. Ar trebui recuperati banii publici cheltuiti , de la bisericile care au initiat acasta na.rozie , de la pastorii si popii implicati si de la politicienii care au dat curs si s-au aliniat fara sa respecte legea ciuvila si de deptul familei cu privire la aceasta .

LĂSAȚI UN MESAJ