Pentru amenințare, hărțuire și șantaj, un sucevean a fost pus sub control judiciar! Cine i-a căzut victimă

98

Un tânăr din județul Suceava, acuzat de amenințare, hărțuire și șantaj, a fost pus, sâmbătă, sub control judiciar de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița. Asta după ce o tânără din comuna Chiochiș a depus o plângere la Poliție, în luna ianuarie.

 

O tânără din comuna Chiociș a depus la Poliție, în luna ianuarie, o plângere în care arăta că, prin intermediul unor mesaje, era  amenințată și șantajată de un tânăr din județul Suceava, că face publice niște fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime. Fotografiile au intrat în posesia tânărului, după ce fata îi împrumutase laptopul personal, pe când acesta se afla în Bistrița, unde de altfel se și cunoscuseră. Amenințările suceveanului aveau se pare drept scop să o convingă pe tânără să aibă relații cu el.

La data de 21 ianuarie a.c., o tânără, de 25 de ani, din Chiochiș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că ar fi victima infracțiunilor de amenințare, hărțuire și șantaj. Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din județul Suceava, pe care l-ar fi cunoscut în municipiul Bistrița, ar fi amenințat-o, prin intermediul unor mesaje, că face publice niște fotografii cu tânăra, unele în ipostaze intime și pe care acesta le-a obținut după ce femeia i-ar fi împrumutat laptopul personal. De asemenea, tânăra ar fi primit mai multe mesaje de amenințare, toate menite să o convingă să aibă o relație cu acesta„, se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

După aproape 10 luni, polițiștii au dat de urma șantajistului, care a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior a fost pus sub control judiciar de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Ca urmare a  cercetărilor efectuate până în prezent, la data de 6 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului și l-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și hărțuire„, precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ