Pe lângă expertizele genetice, pe Lina Monica Crăciun au dat-o de gol şi altele! Evaluările psihologice şi detectorul de minciuni arată adevărata ei faţă

1329

În dosarul Linei Monica Crăciun, femeia acuzată de procurori de omor, există detalii foarte interesante. Potrivit declaraţiilor date în faţa procurorilor în timpul urmăririi penale, femeia recunoaşte că a pierdut nişte sarcini. Perioada pe care însă aceasta o menţionează nu coincide cu perioada în care s-ar fi născut copiii ale căror cadavre au fost găsite în podul blocului din Bistriţa-Bîrgăului, ci se pare cu mai mult timp înainte. Deşi pusă în faţa unor probe evidente – probele ADN, Lina Monica Crăciun susţine în permanenţă că nu ea este mama celor trei copii găsiţi morţi. Psihologii o descriu ca pe o femeie care nu a dezvoltat sentimente materne şi priveşte cu detaşare situaţia în care se află, în condiţiile în care nu luptă cu vehemenţă să demonstreze că este nevinovată.

 

Din documentele medicale care au intrat în posesia anchetatorilor, reiese faptul că Lina Monica Crăciun a avut de luptat cu o depresie. O depresie care apare,cel puţin în documente, după 2013. Starea depresivă au constat-o şi specialiştii care au întocmit profilul psihologic al Linei Monica Crăciun. Aceştia au remarcat în comportamentul femeii, pe lângă un intelect modest, o serie de trăsături care cuprind teatralismul, indiferenţa afectivă, absenţa regretelor. Un fond dispoziţional afectiv, pe care sentimentele materne nu se pot dezvolta.


Citeşte mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ