Pârtia de la Bistrița schiabilă din 20 ianuarie /EXCLUSIV

2142

Pregătirile pentru deschiderea pârtiei de schi de la Bistrița au intrat în faza finală. Potrivit surselor, inaugurarea se va face în 20 ianuarie, în cazul în care formalitățile nu întâmpină dificultăți.

Contactat telefonic, primarul Bistriței, Ovidiu Crețu nu neagă data mai sus menționată pentru deschiderea oficială a pârtiei Wonderland, însă susține că mai există câteva formalități de parcurs până la inaugurare.

cretu schi 1„Săptămâna viitoare, în data de 9 ianuarie, vine furnizorul de echipamente de la Doppel Meyer (cel mai mare producător de echipamente de transport pe schi din lume, și este de asemenea, o firmă care are experiență și a realizat mai multe pârtii). Acesta va efectua o perioadă de probe ale echipamentelor urmând ca ulterior să deschidem pârtia. Toate reglajele le fac acum. Mai trebuie să obținem omologarea pârtiei. De asemenea trebuie să ne pronunăm pe oferta celor de la operare. Mai avem puțin. Suntem la faza de predare a echipamentului” declară pentru Gazeta de Bistrița, Ovidiu Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ