Parfumurile „fake” au mirosit prea tare! I-au adus poliţiştii pe cap

196

La finele săptămânii trecute, poliţiştii au efectuat o serie de controale în magazine pentru combaterea fenomenelor ilicite din domeniile traficului și comerțului cu țigarete și produse din tutun, precum și producerii și comercializării alcoolului și băuturilor alcoolice, în urmă cărora au fost aplicate amenzi în valoare de aproximativ 75.000 lei.

În timpul acţiunilor, oamenii legii din Bistriţa-Năsăud l-au prins pe un bărbat din Ialomiţa comercializând parfumuri contrafăcute. Produsele au fost confiscate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

 

 

Potrivit IPJ BN, polițiștii au efectuat controale și verificări de specialitate la unități comerciale de pe raza județului, în urma cărora au fost constatate și aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 75.000 lei și a fost confiscat numerar în sumă de 108 lei.

În cadrul acțiunii polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marca înregistrată.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că, un bărbat, de 33 ani, din județul Ialomița ar fi pus în circulaţie, deţinut, folosit şi expus spre vânzare parfumuri, pe raza municipiului Bistrița, cunoscând că acestea provin din săvârşirea de infracţiuni. Produsele poartă reprezentări grafice ce indică mărci notorii identice sau similare cu mărcile larg cunoscute în România și au fost ridicate în vederea confiscării„, precizează sursa citată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ