Organizatorii jocului de bingo Uniplay Show, spălaţi de procurori! Deşi problemele financiare sunt uriaşe, fetele lui Chifa trăiesc pe picior mare în străinătate

1025

Anul 2017 a fost se pare un an cu ghinion pentru firmele lui Radu Chifa şi Cozma Plăian, dar nu numai, acestea intrând rând pe rând în faliment. După ce instanţa a acceptat insolvenţa firmelor în cauză, apare pe firmament un alt nume pe post de asociat unic şi administrator al societăţilor respective, Mihai Cureş, inclusiv la cea care a organizat ultimul joc de bingo televizat pe Antena 1, Uniplay Show, şi care a generat un scandal naţional – Sistem Consum Extra SRL, fostă Monte Calm Play SRL.

 

Din cauză că premiile câştigate de cei care şi-au încercat norocul la Uniplay Show nu au fost onorate de Chifa şi Plăian, cei doi s-au ales cu plângeri penale, atât aici la Bistriţa, cât şi la Argeş. În final, la Bistriţa, au fost spălaţi şi parfumaţi de procurori, aceştia amestecând suspiciunile de evaziune fiscală care planau asupra celor doi, cu acuzaţiile de înşelăciune aduse de pugubiţii jocului de bingo. Cei de la Argeş au trimis dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, unde a mai fost înregistrată o plângere penală de către un alt păgubit al jocului de bingo televizat, parchet care conform legii are competenţa de a investiga dacă respectivele acuzaţii sunt justificate sau nu.


Detalii despre acest subiect puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita

LĂSAȚI UN MESAJ