Orașul Sângeorz-Băi are viceprimar!

253

Într-o postare recentă pe rețeaua de socializare Facebook, primarul localității Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a anunțat alegerea în funcția de viceprimar al orașului a lui Virgil Dumitru, devenit consilier independent în urma alegerilor locale din vară.

 

Dragi sîngeorzeni, am plăcerea să vă anunț că, în această seară, Consiliul Local a ales viceprimarul localității în persoana domnului Virgil Dumitru, consilier independent. Este un pas spre normalitate, un lucru firesc pentru buna funcționare a aparatului administrativ. Lucrul în echipă dă întotdeauna rezultate mai bune!”, a scris pe Facebook, marți seara, primarul Traian Ogâgău.

 

ogagu-dumitru

Postul de viceprimar la Sângeorz-Băi a fost intens disputat după alegerile locale, Virgil Dumitru fiind candidatul la această funcție puternic susținut de către PSD şi ALDE. Deoarece niciunul dintre partidele care au reprezentanţi în Consiliul Local nu deţine majoritatea, alegerea unui viceprimar a fost de mai multe ori amânată. Liberalii au susținut imediat după alegeri varianta desemnării ca viceprimar a unui membru PNL, însă până ieri niciuna din variante nu a întrunit numărul de voturi necesar.

După alegerea viceprimarului în persoana consilierului independent, susținut de PSD și ALDE, primarul Traian Ogâgău spune că a făcut „un pas înapoi” pentru interesul comun al locuitorilor din Sângeorz-Băi.

Interesul sîngeorzenilor, al comunității, e mai presus de orice orgoliu sau interes politic și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință să readuc orașul stațiune Sîngeorz-Băi la faima de odinioară”, a spus primarul Traian Ogâgău.

LĂSAȚI UN MESAJ