Ofiteri SRI chemati la AUDIERILE orchestrate de Comisia Parlamentara

104

Deputata PSD, Andreea Cosma, fostul ofiţer SRI, Daniel Florea, şi şeful Direcţiei de Informaţii din Prahova vor fi chemaţi la audieri, săptămâna viitoare, la Comisia parlamentară pentru controlul SRI, a anunţat, marţi, preşedintele comisiei, Adrian Ţuţuianu.

„Am luat în discuţie mai multe solicitări adresate de mai multe persoane fizice sau juridice şi am decis ca săptămâna viitoare, în ziua de marţi, probabil ora 14,00, să invităm la audieri pe doamna Andreea Cosma, domnul Daniel Florea, fost ofiţer în Serviciul Român de Informaţii, şi pe actualul şef al Direcţiei de Informaţii a judeţului Prahova pe chestiuni care ţin de activitatea SRI şi nu pe chestiuni care ţin, să spunem, de aspecte procesuale pe care familia Cosma sau Daniel Florea le au în curs la instanţele de judecată”, a declarat Ţuţuianu la Palatul Parlamentului.

La sfârşitul lunii februarie, preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Adrian Ţuţuianu, preciza că deputatul Andreea Cosma a trimis o scrisoare comisiei prin care reclamă nereguli referitoare la procurorul Mircea Negulescu şi instrumentarea unor dosare penale care o vizează pe ea şi familia ei.

„Doamna Andreea Cosma, deputat de Prahova, s-a adresat Comisiei de control al activităţii SRI cu o scrisoare prin care ne aduce la cunoştinţă mai multe lucruri. Nu am putut să luăm în discuţie ceea ce reclamă doamna Cosma. (…) Ca urmare, şi acest lucru se va discuta în şedinţa de săptămâna viitoare. Reclamă situaţia cunoscută de la Prahova cu procurorul Mircea Negulescu, relaţiile lui Mircea Negulescu cu actualul şef al SRI Prahova şi predecesorul acestuia, legat de instrumentarea unor dosare penale, inclusiv dosare penale în care dânsa sau membri ai familiei au calitatea de învinuit, de inculpat sau sunt trimişi în judecată”, afirma Ţuţuianu.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui ca Parlamentul, ca for suprem in stat , sa poata „numi si destitui” din orice functie, pe oricine apreciaza „el” ca este necesar acest lucru, atata vreme cat este „la comanda” ! Fara suparare !
    Auzi tu domnule, sa fie ei procurorii si judecatorii „stat in stat”… ( si nu numai ei ) si de ei sa nu se poata „atinge ” nimeni. Pai de aia se intampla atatea abuzuri si de aceia efectiv unii din ei , efectiv sunt implicati si fac tot felul de „jocuri politice” , fara sa dam cu „bota” in marea lor majoritate care sunt foarte buni profesionisti, isi vad de treaba lor prevazuta de „lege” si sunt corecti si cinstiti, cu adevarat in „slujba acestei tzari ” . Orice „derapaj ” iesit de sub „Puterea Politica” , ar trebui „chemat la ordine ” si nu lasati sa fie ei „stat in stat” ! Asta nu-i tzara nici „CCR-ista” , nici „procurista” si nici „SRI-ista” sau de alt gen agreat mai mult sau mai putin de presedintele tzarii sau de partidele politice !

LĂSAȚI UN MESAJ