O firmă încasează 150.000 de euro să deseneze nişte dale şi să taie pe hârtie copacii de lângă Biserica Evanghelică

317

O firmă din Cluj-Napoca a pus mâna pe 150.000 de euro să deseneze nişte dale şi să taie pe hârtie copacii din jurul Bisericii Evanghelice. De asemenea, firma care a pus mâna pe proiectarea piaţetei, propune renunţarea şi la spaţiul verde.

 

Primăria Bistriţa este cu dare de mână când vine vorba despre înfrumuseţarea centrului istoric, deşi nu de puţine ori lucrările au fost făcute de mântuială, fiind necesară refacerea lor. La fel de darnică se arată municipalitatea şi când vine vorba despre documentaţia tehnică privind modernizarea piaţetei din jurul Bisericii Evanghelice. Doar pentru proiectul tehnic şi documentaţia tehnico-economică, Primăria Bistriţa scoate din buzunare 150.000 de lei.

Pe contract a pus mâna firma clujeană PLANWERK. Cum a ajuns o firmă din Cluj-Napoca să pună mâna pe o sumă aşa mare? SRL-ul în cauză a câştigat în anul 2014 un concurs de soluţii organizat de Primăria Bistriţa.


Detalii despre acest subiect puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita

Andreea Moldovan

1 COMENTARIU

  1. Baiul mare este ca se vor taia de-a dreptul copacii si nu numai pe hartie. Astfel dupa betonare si dalare , bistritenii vor socializa cu picioarele pe betoane la o temperatura de 40- 50 de grade vara in plin soare. Traiasca incalzirea globalo- locala !

LĂSAȚI UN MESAJ