O adolescentă a fost violată de un tânăr care o invitase la plimbare

427

O adolescentă din Vaslui a fost violată de un tânăr care o invitase la plimbare pe ulița din sat. Bărbatul și-a ieșit din minți, după ce fata de 16 ani nu a vrut să întrețină relații sexuale cu el. Minora a fost dusă cu forța într-o grădină unde a fost batjocorită. În instanță, agresorul le-a spus judecătorilor că ar vrea o relație „serioasă” cu cea pe care ar fi abuzat-o. Pretextul nu l-a scăpat, însă, de arest.

Judecătoria Huși a admis propunerea procurorilor de a-l plasa în arest preventiv pe Marius Ciprian Telegan, un tânăr de 18 ani, acuzat de viol, scrie vremeanoua.ro. Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-a întâlnit cu o adolescentă de 16 ani, alături de care s-a plimbat vineri seara pe ulițele satului vasluian Gușiței.

La un moment dat, i-a propus să întrețină relații sexuale, însă fata i-a refuzat propunerea indecentă. Pentru că nu a reușit să o convingă, Ciprian e acuzat că a dus-o cu forța pe minoră într-o grădină, unde ar fi violat-o.

După ce a fost batjocorită, fata l-a reclamat pe tânăr la Poliție. Dus la audieri, bărbatul și-a recunoscut fapta și le-a spus anchetatorilor că fat „îi era dragă’ și că ar fi vrut să aibă „o relație serioasă’ cu ea.

„Fapta a fost sesizată pe data de 20 iulie, la ora 22,20. S-au început cercetările în acest caz și s-a constatat că partea vătămată se afla împreună cu cel acuzat de viol pe un drum sătesc, iar, la un moment dat, acesta a tras-o într-o grădină, unde a fost forțată să întrețină relații intime. În acest caz s-au luat măsurile în consecință, iar la propunerea procurorului de caz, el a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile’, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui, pentru sursa citată.

Marius Ciprian Telegan a încercat să-i convingă pe judecători să-i plaseze sub control judiciar sau în arest domiciliu, însă probele depuse de anchetatori au determinat instanța să-l considere pe tânăr un „pericol public’.

Sătenii spun că tânărul „își merită soarta’.

„Eu îl știu și pe el, dar și pe fată. (…) Pot să spun că Telegan își merită soarta. O fată se cucerește nu cu băutură, nu cu vorbe urâte, nu cu prostii, da? Fata nu l-a plăcut, pentru că fata nu are ce să placă la un nebun. Așa se poartă un băiat cu o fată în ziua de azi? Mai mare rușinea. (…) Și fata nu avea ce să caute cu el pe drum la ora aceea, dar dacă el a tras de ea, ea, săraca, a mai mică, nu s-a putut apăra. La ocnă, care fac asemenea fapte’, a spus tanti Maria, 68 de ani, vecină a tânărului acuzat de viol.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ