Nu spera să-şi mai găsească borseta pierdută, cu acte şi bani! Norocul i-a venit dinspre un jandarm

262

În această dimineaţă, în jurul orei 07.50, plt. adj. Buţiu Cristian se îndrepta către serviciu când pe trotuar a zărit o borsetă de culoare neagră (18/25 cm). Imediat acesta şi-a anunţat superiorii. În borsetă se aflau peste 1.600 lei, carduri, actele personale şi documente fiscale ale firmei la care lucrează.

 

Imediat ce a ajuns la serviciu, jandarmul în prezenţa a doi martori a deschis borseta şi s-a realizat un inventar a tuturor obiectelor aflate în interiorul acesteia.

3

În urma verificărilor efectuate la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, s-a aflat că un bărbat tocmai făcuse o sesizare în acest sens. Imediat s-a luat legătura cu cel păgubit, care a fost chemat pentru a i se preda borseta pierdută cu câteva ore mai devreme. Bărbatul a verificat conţinutul acesteia şi a declarat că nu spera să o mai găsească, cu atât mai mult cu cât acolo se afla salariul său după o lună de muncă.

2

Borseta a fost predată proprietarului pe bază de proces verbal iar acesta este fericit că şi a recuperat integral toate lucrurile şi actele pe care nu credea că o să le mai găsească vreodată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ