Noile cote pentru integrarea imigrantilor. Vezi cat impune UE tarilor sa primeasca…SCANDAL

159

Guvernul ungar a denunţat miercuri ceea ce a numit decizia ‘iresponsabilă’ a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) de a respinge plângerile formulate de Ungaria şi Slovacia pe tema politicii de imigraţie a UE, transmit AFP şi Reuters, potrivit agerpres.ro.

”Decizia Curţii de Justiţie a UE este scandaloasă şi iresponsabilă şi are un caracter politic. Politica a violat legea şi valorile europene. Această decizie ameninţă securitatea şi viitorul întregii Europe”, a declarat ministrul de externe ungar Peter Szijjarto.

El a estimat că decizia de miercuri a CJUE este împotriva intereselor naţiunilor europene şi intereselor naţiunii ungare.

Oficialul ungar a adăugat, potrivit MTI, că ”adevărata luptă abia acum începe”, referindu-se la faptul că Budapesta va epuiza toate căile de apel juridice pentru a garanta că ”nici măcar o singură persoană nu este relocată în Ungaria împotriva voinţei poporului ungar”.
CJUE a respins miercuri dimineaţă plângerile formulate de Ungaria şi Slovacia pe tema politicii de imigraţie a UE, confirmând dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să preia solicitanţi de azil conform sistemului de cote.

Ungaria şi Slovacia au contestat legalitatea planului lansat în septembrie 2015 de Bruxelles pentru a ajuta Grecia şi Italia, supuse unei presiuni imense din partea valului mare de refugiaţi care fug de conflictele şi sărăcia din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia.

Ungaria şi Slovacia fac parte din ţările care au votat contra cotelor obligatorii, la fel ca Republica Cehă şi România, dar ele au fost puse în minoritate de către alte state membre ale UE. Conform planului, Ungaria avea obligaţia de a primi, într-o primă fază, 1.294 de persoane (peste 2.300 la final) şi Slovacia circa 800 (peste 1.400 la final), însă până la 31 august Ungaria nu primise niciun solicitant de azil relocat, iar Slovacia doar 16.

2 COMENTARII

  1. Imi place de de Orban al Ungariei, care a spus ” Halt ! Pe aici NU SE TRECE ! ”
    La noi de ce nu s-ar spune tot asa ? Sa fie imediat adunati si azvarliti inapoi de unde au venit, toti acesti „fugari” care fug ca iepuroii din calea uliilor si nu se duc sa lupte si sa isi dea viatza EI PENTRU TZARA LOR … pe care le-au dat-o Allah al lor si nu noi europenii si americanii. Vin puhoi peste noi, cu pretentii sa le dam lor casa, femeia, si copii poate ca… „asa le-a spus Allah al lor ” ( cica ) … si ca ei au un drept natural sa tabarasca peste Europa ca lacustele si ca nimeni nu-i poate opri …
    Merkel-oaia… i-a starnit si i-a pornit, no amu sa si-i „friga” … , ca avem noi destui tzi.g.ani , ni.mu.rugi si terchea-berchea pe care sa-i tzinem din cheltuiala publica… , fara sa ne mai trebuiasca si pe ai altor tzari . Ar trebui trimisi acolo toti, sa le manance si urechile daca tot i-a pornit si i-au chemat acolo… Abia acuma si-a dat seama si domniasa ce se intampla.
    Asa-i cand in functiile publice, acced femeile… fara sa am ceva impotriva lor, dar rolul lor , lasat de la Dumnezeu… este cu totul ALTUL… Vedeti ca ” Allah-istii ” stiu foarte bine care-i rolul femeilor… si s-au gandit cu sigurantza ca noi barbatzii din aceste tzari, am ramas „imp.ot.enti” probabil ca… si ne-au ” sarit in haju.tor ” …

  2. Ar trebui si noi sa aplicat o „cota”… si anume „prima la dreapta si din nou… „la dreapta” … si „aus”… cu voi, de unde ati venit !

LĂSAȚI UN MESAJ