Năsăudeancă, tâlhărită ziua în plină stradă

620

O năsăudeancă s-a trezit tâlhărită în plină stradă, luni, de către un bărbat, care i-a smuls poşeta în care avea bani şi documente. Porniţi pe urma făptaşului, poliţiştii au descoperit că este vorba de un bărbat din Feldru. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi riscă să meargă după gratii pentru următoarele 30 de zile, dacă judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Năsăud va admite propunerea procurorilor năsăudeni.

 

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului, o femeie, de 49 ani, din localitate a fost agresată fizic de o persoană necunoscută, care ulterior i-a sustras poșeta, în care avea suma de 500 lei și documente personale, transmite IPJ Bistriţa-Năsăud.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor făcute, la aceeași dată, polițiștii au identificat un bărbat, de 38 ani, din Feldru, bănuit de comiterea faptei.

Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

 

sursa foto:sibiu100.ro

2 COMENTARII

  1. Regretabil si de condamnat acest gest .Veneam cu mare drag la NASAUD gandindu-ma ca acolo esti in siguranta si oamenii nu se dedau la astfel de gesturi .Uite ca s-au molipit de la cei din Moldova si Bucuresti .Aveam credinta ca ardelenii sunt din alt ,,ALUAT,,cu credinta in Dumnezeu si nu sunt in stare de astfel de gesturi .Poate ar trebuii pedepsit exemplar …….Daca se va trece cu usurinta peste GEST cred ca se vor inmulti aceste nelegiuiri .

  2. La 50 de ani am ajuns sa u mai pot umbla in siguranta pe strada. De 2 ani suntem amentati toata familia de un interlop cu relatii la primarie. Striga dupa noi ca „ne face felul” si ca „ne sparge casa”. Am facut cunoscut acest lucru, dar in loc sa ia masuri pentru normalitate se prefera lasarea situatiei fara control pentru teroarea psihica a cetatenilor. Regretabil si de condamnat aceasta situatie, intalnita pentru prima data in acest oras.

LĂSAȚI UN MESAJ