Mugur Isărescu turnat la fosta Securitate comunistă

176
Mugul Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, ar fi turnat la fosta Securitate comunistă, sub numele de cod „Manole”.

Informaţia a fost publicată în ediţia tipărită a ziarului „România liberă” de marţi, 7 martie 2017.

Potrivit sursei citate, Isărescu se afla în evidențele UM 0195, adică sub controlul Contraspionajului Extern din Centrala de Informații Externe.


1 COMENTARIU

  1. Si Domnul Isus Hristos a fost considerat de romanii ocupanti si de „arabii sai ” un „terorist” …
    As fi vrut sa vad eu pe cel care se opunea, pe vremea lui Ceausescu, cand i se propunea sa devina „informator”… ( la securitate sau militie ) mai ales daca trebuia sau urma sa ocupe un anume post ori functie publica … Daca aflati pe cineva care a refuzat, intrebati-i ce au patzit .
    Pana la urma urmei, ce „rau ” credeti ca au comis cei care au fost obligati sa supravegheze pe cei care erau considerati „dusmanii poporului „… chiar daca era in acea vreme, un alt fel de „regim politic ” … ?
    Haideti sa fim seriosi … si nu va mai ocupati de astfel de prostii . N-a „belit” si nici n’a „impuscat” pe nimeni , nici el si nici „alti informatori ” daca au fost … ci a facut in asa fel incat sa poata „supravietui” regimului respectiv . La urma urmei, hotii, talharii, criminalii, teroristii, spionii, ori tradatorii de neam si de tzara, nu pot fi depistati ” uitandu-ne prin butoaiele cu apa ” … ori „dand in bobi” pe la diferite „babe… ” mai mult ori mai putin „( ne)spalate ” !

LĂSAȚI UN MESAJ