Motivul pentru care o câștigătoare a unui concurs de frumusețe a renunțat la coroană

144

Câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Marea Britanie a renunțat la coroană după ce i s-a spus că trebuie să slăbească pentru a putea concura la nivel internațional.

În vârstă de 28 de ani, Zoiey Smale din Nottinghamshire a obținut titlul Miss Marea Britanie în iunie. În timp ce se pregătea să meargă la runda finală a concursului „Miss United Continents”, în Ecuador, organizatorii i-au spus că trebuie să slăbească „cât de mult poate” pentru a avea o șansă la titlu, potrivit  The Telegraph.

Zoiey-Smale

Zoiey a refuzat să meargă mai departe în concursul de frumusețe, tocmai din acest motiv.

„Cred că e important să le dăm femeilor încredere în ele și să știe că e ok să fii sănătoasă, educată și un model demn de urmat”, a spus Zoiey.

„Mi s-a spus că trebuie să urmez o dietă pentru că sunt prea mare. Am fost șocată, am avut nevoie de un moment să mă adun”, a adăugat aceasta.

Femeia lucrează în industria sportivă și poartă mărimea M la haine și susține că nu e mare deloc, ci are o mărime medie.

om-30om07zoey

”A fost oribil și m-a făcut să am o părere proastă despre mine mult timp”, a mărturisit Zoiey.

Contactați de jurnaliștii The Telegraph, organizatorii concursului „Miss United Continents” nu au comentat încă evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ