Ministrul Justiţiei nu este de acord cu graţierea corupţilor

129

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că „personal” nu este de acord cu grațierea faptelor de corupție. Declarația acestuia vine după ce senatorul PSD Șerban Nicolae a depus mai multe amendamente la proiectul Legii grațierii, care prevăd ca și cei condamnaţi pentru fapte de corupţie să beneficieze de graţiere.

 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, marţi, întrebat de amendamentul senatorului Şerban Nicolae, că personal, nu crede că graţierea ar trebui să se aplice şi faptelor de corupţie, precizând însă că va citi propunerea şi va face un punct de vedere al Ministerului Justiţiei, potrivit Mediafax.

Citesc şi eu propunerea şi facem un punct de vedere al Ministerului Justiţiei. Mai curând cred că este o opţiune personală, o iniţiativă a senatorului Şerban Nicolae„, a declarat Tudorel Toader, la intrarea în sediul Institutului Naţional de Statistică (INS), acolo unde are loc marţi bilanţul Ministerului Public.

Întrebat dacă, personal, i se pare în regulă ca graţierea să se aplice şi faptelor de corupţie, ministrul Justiţiei a replicat: „Personal, nu„.

 

Senatorul PSD Şerban Nicolae  a depus, luni, un amendament la Legea graţierii, aflată în dezbatere în Comisia juridică a Senatului, prin care se graţiază şi fapte de corupţie precum luare şi dare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

Loading...

1 COMENTARIU

 1. Bine-nteles ca nu trebuie gratiati „coruptii” … dar trebuie foarte clar delimitata „valoarea” de la care se considera „coruptie” si nu doar ” mici atentii din traditia asta Balcanica ” in care ne integram cu totii si pe care am mostenit-o atat de la turcii care ne-au „administrat” foarte multa vreme, cat si de la rusofoni sau alte „boboare”…
  Dupa mine, le-as spune romanilor , mai ales celor care s-au adunat in Bucuresti si in marile orase, sa urle ca tam. p. itii… ca nu le mai marim salariile si nici pensiile, pentru ca de banii „aia”… or sa se faca puscarii, ptr ca in actualele stau ca „sardelele” si nu mai incap ( ca toata lumea fura si face tot felul de prostii… de bine ce le este ) . Ce ziceti, „merge” aceasta varianta ?
  Mai, cu PROSTUL NESCOLARIZAT, TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT, DAR LUPTA-I COLOSALA CU PROSTUL… CARE ARE SCOALA ! PAI, SUB O ANUMITA VALOARE, NU SE VA MAI FACE „DOSAR PENAL” … CU TOATE PROCEDURILE EXTRAORDINAR DE GRELE SI DE COMPLICATE… CI SE POT LUA MASURI ADMINISTRATIVE SI DISCIPLINARE… pe loc si fara scapare ptr ACESTE „APUCATURI BALCABINE ” DE CARE SUFERIM TOTI SI PENTRU CARE IN ACEASTA ROMANIE SI NICI IN ACEASTA „LUME” IN GENERAL… nu exista ingeri pe pamant ( vorba lui Basescu ) … CI TOTI SUNTEM UN FEL DE ” DRACI SAU URMASI AI LUI SATANA ” … !
  NU EXISTA NIMENI CURAT CA LACRIMA SI TREBUIE SA FIM FOARTE SERIOSI IN ACEASTA PRIVINTZA. UNA ESTE O „MICA ATENTIE DATA CUIVA DIN PLACERE ” SI ALTA-I una la care este cineva „constrans s-o faca „… !
  Deci, revin si propuna Guvernului, sa sisteze maririle de pensii si salarii si cu acei bani, sa faca puscarii, ca „Gurli Burli”… iese in Piata din Bucuresti si dicteaza „ei” ce si cum trebuie sa fie aceasta Romanie si pe care daca-i cauta „politia” pe acasa… nu-s „curati ” nici macar in „ga.o.aza”… nici unul … fara exceptie !
  Numai ce „umbla” el Johannis, ca un curcan imbracat in rosu… sa se vada ca … intre oi… printre toti acesti na.ta.rai… care nici macar nu aveau habar ptr ce protesteaza. Printre ei se aflau toti liderii opozitiei, unii dintre ei, cu copiii ” de tzatza” in brate ca nata.raii … in „calitate de cetateni” ( cica ) … dar NUUUUUU… nici n-au mancat usturoi si nici gura lor n-a mirosit … !
  Deci… NU SUNTEM DE ACORD CU GRATIEREA CORUPTILOR … CI MAI DEGRABA CU SISTAREA MARIRII PENSIILOR SI SALARIILOR SI DE BANII AIA SA SE FACA IN CONTINUARE PUSCARII … pentru narozii de ciu.ci.umeti … !

LĂSAȚI UN MESAJ