Ministrul Justiției este invitat de PNL la o dezbatere privind „Situaţia penitenciarelor din România”

83

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader este aşteptat luni în plenul Camerei Deputaţilor, la solicitarea liberalilor, la o dezbatere pe tema situaţiei penitenciarelor.

Toader ar urma să participe între 16.00 şi 17.00, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbateri politice  cu tema „Situaţia penitenciarelor din România”.

Ministrul Justiţiei se va afla în Parlament la solicitarea Grupului parlamentar al PNL.

Deputatul liberal Raluca Turcan, cea care a solicitat în Biroul Permanent al Camerei prezenţa lui Tudorel Toader la plen, spunea atunci că această temă chiar este de actualitate.

„Avem şi sesizările din partea Comisiei Europene, avem şi prezentarea şi îngrijorarea Ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, există şi un raport făcut la Comisia pentru Drepturile Omului, şi cred că putem printr-un consens politic să dezbatem o temă care este foarte importantă”, afirma ea.

Prezenţa lui Toader în faţa deputaţilor are loc şi pe fondul nemulţumirilor provocate de Legea recursului compensatoriu, a cărei aplicare a dus la punerea în libertate a unui număr foarte mare de deţinuţi, doar în prima zi în care legea a intrat în vigoare fiind eliberaţi 500, potrivit news.ro

1 COMENTARIU

  1. Domnule prof. univ. dr. ne-ai aburit destul. Vorbești mult, ca Florin Piersic, fraze lungi, cu zeci de virguli până la punct. In final, îți dorești subjugarea justiției de către clica penală sau prezumtiv penală, politică, vremelnică la conducerea țării. Du-te la catedră, unde studenții mai trag câte un pui de somn, la cursuri, după „obositoarele” cluburi și discoteci din dulcele târg moldav.

LĂSAȚI UN MESAJ