Ministrul Afacerilor Interne AUDIAT la DNA pentru OUG 13

89

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a ajuns luni dimineața, înainte de ora 10.00, la sediul central al DNA. Aceasta va fi audiată în calitate de martor în dosarul adoptării OUG 13.

La sosirea la DNA, Carmen Dan a afirmat că nu are detalii despre motivele audierii sale. „Vedem după ce termin discuțiile”, a declarat ministrul.

Carmen Dan a fost unul dintre cei trei miniștri care au semnat OUG 13, alături de ministrul Justiției și ministrul Afacerilor Externe.

În dosar au mai fost audiați ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, foști secretari de stat din Ministerul Justiției, funcționari din minister și secretarul general al Guvernului.

1 COMENTARIU

  1. Pai, s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale , cu privire la „fapta ” ( care o fi si aia … ) si au primit „sarcina” sa caute cu disperare cui sa le mai faca o tura de dosare … sa-i puna „pe standa ” .
    O sa fie audiati atatia cati va fi nevoie …. , pana ce ” ordinul se executa , nu se discuta ” … !
    Trist… foarte trist ! Asa ceva n-am mai pomenit de cand stiu eu aceasta Romanie !!! Dar vinovatia nu apartine celor care primesc ordin sa execute… ci celor care permit sa se intample asa ceva in aceasta tzara , care ne pretindem ca mergem spre democratie ! Nu stiu de ce Parlamentul sta cu mainile in san si asista pasiv… la tot ceea ce se intampla !
    Am impresia ca „ceva” nici nu stim noi si nici nu suntem lasati „sa pricepem „… !

LĂSAȚI UN MESAJ