Milioanele, unde sunt milioanele? Turc vrea explicaţii: Domnul primar şi domnii viceprimari se comportă ca nişte lebede. Nu emit niciun sunet

97

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a luat la rost administraţia locală a municipiului Bistriţa cu privire la modul în care s-au cheltuit, de-a lungul timpului, sume importante de bani de la bugetul local pentru anumite obiective de investiţii.

„Se ridică serioase semne de întrebare cu privire la modul în care banii oraşului, ai bistriţenilor, au fost cheltuiţi. Mă refer astăzi doar la două investiţii. Am mai discutat despre acest lucru, dar domnul primar şi domnii viceprimari se comportă ca nişte lebede. Nu i-am auzit niciodată să emită vreun sunet în spaţiul public legat de modul în care s-a cheltuit aproape un milion de euro la ştrandul municipal. De asemenea, nu am înţeles foarte bine cât a costat pârtia de schi, deoarece se vehiculează anumite sume, şi nu am înţeles nici cum s-au cheltuit aceşti bani. Cât şi cum?”, a spus Ioan Turc.

Astfel, liderul liberal bistriţean îl somează pe primarul Ovidiu Creţu să dea explicaţii în legătură cu cele două investiţii.

Îi solicit domnului primar, fără a avea naivitatea să cred că ne va remite un răspuns, dar vom obliga municipalitatea să ne răspundă fiindcă avem şi alte instrumente administrative şi juridice, să ne spună unde e milionul de la ştrand şi cum s-au cheltuit banii pentru pârtia de schi„, a spus Ioan Turc

2 COMENTARII

  1. Vaaaaiii do’m „colonel” , ai „pus-o”… si-i vai de capu dumitale ca te cauta do’m „caporal” … sa te ia la ” bani marunti ” ca azi noapte n-ai facut de „planton „… si „ai adormit in post ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ