Mike Godoroja & Blue Spirit, live la Năsăud

292

Duminică, 30 octombrie 2016, începând cu ora 19, Mike Godoroja & Blue Spirit va susține un concert live la Casa de Cultură ‘‘Liviu Rebreanu’’ din Năsăud. Pe scenă vor evolua două generații de artiști, Mike Godoroja și Othello (Florentin Milcoff), parteneri artistici de o viață, împreună cu toboșarul Dan Socheri, ce readuc cu ei nota legendară a muzicii rock-blues a anilor 70 și garda tânără alcătuită din ghitaristul Alin Păun, basistul Andrei Iorga și sound-designer-ul Henry Demi, poli-instrumentiști și exploratori ai teritoriilor muzicale actuale.

 

Spectacolul spune o poveste despre blues și rock, country, jazz și muzică progresivă, puse în valoare de instrumentele expresive și inedite (banjo, mandolină, dulcimer, slide guitar, bouzouki, kazoo etc) și claviaturi din perioada de aur a rock-ului și blues-ului. Artiștii recrează prin recitalul lor sonorități vintage-moderne (orga Hammond a lui Jon Lord sau Keith Emerson, orga Vox Continental a lui Ray Manzarek (The Doors), clavinetul D6 pe care l-a făcut celebru Stevie Wonder sau pianul Fender Rhodes al lui Chick Corea.

Suntem onorați să cântăm la Năsăud, vă promitem o seară cu dragoste de muzică și de oameni și vă rugăm să aveți o viață frumoasă!” spune Mike Godoroja, parafrazând una din celebrele lor melodii.

Mike Godoroja & Blue Spirit s-au impus pe scena românească prin blues-ul “elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country și tradiționale modele românești, prin colaborarea cu alți artiști importanți ca Iris sau Felicia Filip și prin inspirația cu care aduc de fiecare dată o abordare nouă, în care spectatorul e invitat să participe direct la poveste.

Mike Godoroja a realizat timp de douăzeci de ani emisiuni de radio și televiziune dedicate muzicii și artiștilor și a fost producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer.

Biletele pentru concert sunt puse în vânzare la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud. Partenerii Casei de cultură ‘‘Liviu Rebreanu’’ Năsăud la organizarea acestui eveniment sunt Primăria și Consiliul local Năsăud, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică și Centrul de Voluntariat din localitate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ