Mihai Tudose l-a asigurat pe Liviu Dragnea cu privire la draftul final al Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii

32

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Sinaia, ca, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu membrii Guvernului, ministrul Economiei l-a asigurat ca, in doua saptamani, va veni cu draftul final al Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, la randul sau, ca termenul pentru finalizarea acestui proiect este finalul trimestrului doi.

Intrebat daca a discutat cu ministrii despre Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, Liviu Dragnea a spus: „La prima intalnire cu Guvernul, domnul Mihai Tudose ne-a asigurat ca in doua saptamani de zile vine cu draftul final al Fondului Suveran”.

Premierul Sorin Grindeanu a tinut sa precizeze ca acest proiect trebuie finalizat pana la finalul trimestrului doi.

„Dupa cum stiti, finalul trimestrului doi este termen pentru finalizare. Pana atunci trebuiau facute si parcurse niste etape, la fel ca la Legea salarizarii. La finalul trimestrului doi trebuie, ca si masura, realizarea Fondului Suveran”, a subliniat Sorin Grindeanu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, miercuri, ca va avea o discutie cu membrii Guvernului in care le va cere explicatii legate de intarzierea constituirii Fondului Suverna de Dezvoltare si Investitii.

„Va fi o discutie interesanta pentru ca, in afara de legea salarizarii, vreau ca avem o discutie cu guvernul, sa vedem ce mai fac ministri, sa-i intreb si eu de ce a intarziat atat de mult cu Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, pentru ca trebuie niste argumente serioase (…). Pe Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii au o intarziere pe care vreau sa o lamurim in seara asta si maine, pentru ca vreau ca saptamana viitoare cel mai tarziu sa avem un draft al actului normativ si un calendar de implementare”, a afirmat Liviu Dragnea miercuri, la Sinaia potrivit HotNews.

LĂSAȚI UN MESAJ