Andi Moisescu nu va avea parte anul acesta de bucatele tradiţionale cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă datorită faptului că soţia sa, Olivia Steer, a decis să gătească raw-vegan.

Aşa că Olivia va găti un cozonac incredibil după o reţetă specială şi tot felul de alte bunătăţi sănătoase.

"Cozonacul cu mac este facut dupa o reteta a Scufitzei Rawsii, adica necopt, nefiert, ne-nimic. Chiftelutele din grau incoltit, azime cu nuci si seminte de in si dovleac, supa de dovleac, popcorn de conopida si multe alte feluri, care le plac alor mei" a spus Olivia.

Mai mult decât atât, ea a dat şi câteva indicaţii despre cum se prepară cozonacul minune.

"O foaie de cocă din făină de caju cu miere, o lingură de ulei de cocos şi esenţă de vanilie pe care am pus un strat gros de mac măcinat cu coajă de lămâie rasă, sirop de arţar şi esenţă de vanilie şi am rulat-o”, a spus ea pentru Ring.

Deci, meniu fără sarmale sau friptură de porc pentru Andi Moisescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.