Mai mulți hoți, identificați de polițiști! Prejudiciile, recuperate

136

Mai mulți tineri din Bistrița-Năsăud au fost identificați, miercuri, de polițiști, ca fiind autorii unor furturi care au avut loc în ultima lună pe raza județului. Toți cei în cauză s-au ales cu dosare penale pentru furt sau furt calificat calificat.

 

Poliția a fost sesizată, miercuri, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe unelte electrice, din incinta unei ferme de pe raza comunei Budacu de Jos, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au acționat cu operativitate, iar în urma investigațiilor efectuate au identificat un bărbat, de 36 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei păgubite, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

În aceeași zi, poliția a fost sesizată despre faptul că, în perioada 2 ianuarie – 25 februarie a.c.,  persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri ( electronice) dintr-o casă de vacanță, de pe raza localității Colibița, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei.

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului, a fost identificat un tânăr de 22 ani din comuna Șpring, județul Alba, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

La data de 31 ianuarie a.c., o femeie din Bistrița, în timp ce se afla pe raza localității Tureac a sesizat poliția cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras telefonul mobil, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

În cadrul cercetărilor efectuate, la data de 14 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au identificat un tânăr, de 21 ani, din Livezile, bănuit de comiterea faptei.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei păgubite.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

De asemenea, la data de 16 februarie a.c., poliția a fost sesizată despre faptul că, persoane necunoscute ar fi intrat în curtea unei locuințe, de pe raza localității Ilva Mare și ar fi produs distrugeri ușii de acces în imobil.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au întocmit un dosar penal, iar la data de 14 martie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate, aceștia au identificat un tânăr, de 24 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptelor.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ