Mai mult de 10.000 de locuinte scoase la vanzare in trei zile

53

Târgul Imobiliarium revine în toamnă, în perioada 13-15 octombrie, la Băneasa Shopping City, oferta celor 84 de expozanți depășind 10.000 de locuințe, informează un comunicat al organizatorilor.

„Evidențiat ca primul eveniment tehnologizat dedicat pieței imobiliar-rezidențiale, târgul Imobiliarium a adus bucureștenilor aflați în căutarea unei case tehnologia în prim-plan, cu ajutorul căreia se simplifică procesul de cumpărare a unei locuințe”, se arată în comunicat, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, înregistrarea online, existența unei hărți personalizate pentru fiecare vizitator, pe care sunt marcate standurile care au în ofertă profilul de locuință dorit, dar mai ales scanarea de către expozant a codului de bare de pe brățările vizitatorilor, au făcut din Imobiliarium târgul cu cele mai multe sales lead, adică persoane care și-au manifestat clar intenția de a cumpăra o anumită locuință.

Cei peste 7.000 de vizitatori așteptați vor avea și în ediția a doua posibilitatea de a viziona case și apartamente din ofertele tuturor expozanților cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuală (VR).

Numărul expozanților a crescut de la 60 în ediția de primăvară la 84, ceea înseamnă aproape o dublare a variantelor de ofertă pentru bucureștenii care-și caută locuințe.

Nu în ultimul rând, Imobiliarium se adresează nu numai celor care vor să cumpere o casă, ci și oamenilor interesați de amenajări interioare, de recondiționare și chiar de construcția de case.

Mai mult, vizitatorii celei de-a doua ediții Imobiliarium vor putea vedea cele mai căutate și apreciate cartiere din București, printr-o hartă interactivă creată de platforma de imobiliare Storia.ro.

Intrarea este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro până joi, 12 octombrie, inclusiv. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ