Lui Chifa şi Rus nu le ajung 10 vieţi să-şi plătească datoriile de zeci de milioane de euro! Opt firme din grupul METROPOLIS în insolvenţă!

1861

Problemele firmelor deţinute de Radu Chifa şi Petru Rus sunt mari de tot. Opt firme din grupul Metropolis au intrat rând pe rând în insolvenţă, datoriile acestora cifrându-se la câteva zeci de milioane de euro. Printre creditori se numără, culmea, şi patronii acestora, sau membri ai familiilor lor. De asemenea, au rămas neplătiţi angajaţii celor doi, dar şi instituţii ale statului, care s-au înscris la mesele credale. Majoritatea firmelor au intrat în insolvenţă anul trecut, după ce în urmă cu şase ani prima procedură de acest fel a avut un impact public formidabil, în condiţiile în care firma în cauză era organizatoarea Super Bingo Metropolis, difuzat pe Antena 1.

 

Declinul firmelor celor doi a început odată cu scandalul jocului Super Bingo Metropolis, în 2012, când Phoenix Games SRL, firma care organiza jocul, a intrat în insolvenţă. La acea vreme, subiectul a fost unul foarte dezbătut, atât în presa locală, dar şi în cea naţională…


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistriţa de la orice punct de vânzare a presei.

Loading...

3 COMENTARII

  1. Concluzia: NU VA MAI CONSTRUITI SI NU VA MAI FACETI UNITATI DE LUX IN ZONELE IN CARE TURISMUL LIPSESTE CU DESAVARSIRE ! In aceste zone, faceti-va „constructii” pentru si dupa veniturile celor din zona respectiva… ca altfel in scurt timp, veti da faliment si veti ajunge sa va vindeti ceea ce ati construit , la 10% din valoare .
    Eu la tzara, am ajuns sa dau aproape de pomana o casa ( cu gospodarie cu tot ) cu toate utilitatile si dupa ani multi de publicare pe internet… la 10% din valoarea ei, numai sa nu se degradeze complet…

    • Aștea merita sa ajunga la sapa de lemn, sa le ia statul si hainele dupa ei, la cat si-au batut joc de angajati, au de primit salarii de peste 2000 lei fiecare, asteptam macar justitia sa faca dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ