A fost semnat zilele trecute si contractul pentru cel de-al cincilea lot din Poarta Transilvaniei, acesta fiind atribuit asocierii de firme MIS Grup SRL – Technocer SRL – Drumserv SA – Luca Way SRL, care a avut o ofertă de circa 8 milioane de euro. Evaluarea ofertelor a fost finalizată de comisia de lictație a Consiliului Județean mult mai repede, în luna februarie anul acesta, asocierea MIS Grup SRL – Technocer SRL – Drumserv SA – Luca Way SRL fiind declarată și atunci câștigătoare. Lucrurile au băutu pasul pe loc, din cauză că Dimex 2000 Company SRL, firmă controlată din umbră de Ioan Scurtu, a contestat rezultatul evaluării. Până să comunice o soluție Consiliul național de Soluționare a Contestațiilor, Dimex a făcut un pas înapoi, renunțând la contestație.

 

La începutul lunii august 2017, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a scos la licitaţie contractul pentru lucrările de modernizare de pe DJ 172 D aferente lotului 5, de la KM 75+353 – KM 93+132: Măgura Ilvei – Ilva Mare – Lunca Ilvei – limita sit Natura 2000 (zona cabanei Silhoasa). Valoarea lucrărilor este estimată la 50.791.429 lei, fără TVA, adică aproximativ 11,2 milioane euro.

În cursa pentru obţinerea contractului mai mult decât atrăgător din punct de vedere financiar au intrat şase asocieri de firme, cu un total de 33 de companii (asociaţi şi subcontractanţi). Numele firmelor intrate în competiţie sunt binecunoscute în Bistriţa-Năsăud, parte dintre ele participând şi la celelalte licitaţii pentru loturile deja adjudecate din Poarta Transilvaniei.


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

3 COMENTARII

  1. Io pe „asta ” l-as pune sa replanteze inapoi , gratis, pe banii sai, toate padurile pe care le-a devastat , impreuna cu Larionesi … alt ” taietor de lemne ” … ! Azi-maine ramanem efectiv fara lemne in Bistrita – Nasaud . Ce-i mai tot ridicati atata in slavi ?

  2. Aceleasi firme care „castiga cinstit” toate licitatiile pe bani publici in ultimii ani, fara ca nimeni sa se autosesizeze. Gasca de firme mafiote ale Consiliului Judetean…

  3. Este si normal ca cei care taie padurile sa-si modernizeze drumurile din zona, sa le poata taia in continuare fara sa-si strice masinile si distantza dintre padure si gaterele pe care le au, sa le parcurga intr-un timp cat mai scurt posibil, ca sa nu apuce ITRSV-ul sa-i controleze pe drum , ca odata descarcate in depozite, este mult mai greu de facut . Vorba ceia ” viteza de mana si nebagarea de seama „… stiti Dvs…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.