Locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia! Vezi condiţiile

442

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţelor de Muncă Bistriţa-Năsăud anunţă că sunt disponibile 300 de locuri de muncă în domeniul agriculturii, în Portugalia, mai precis la cules de zmeură. Potrivit AJOFM BN, este vorba de 280 de culegători şi 20 de şefi de echipă.

 

Selecţia va avea loc în perioada 25-26.01.2017, în municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.

Durata contract: aproximativ 3 luni (pentru culegători zmeură) şi aproximativ 3-6 luni (pentru şefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.

Cerinţe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru muncă la camp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură / experienţă recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei.

Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeură (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători zmeură cu ore suplimentare (48 de ore săptămână de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru şefi de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună.

Limba straină: Avantaj limba engleză/ spaniolă – cunoştinţe de bază (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa – Năsăud , care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr.2 – 4, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.

LĂSAȚI UN MESAJ