Liviu Dragnea: Persoanele cercetate penal pot intra în Guvern

175

Persoanele cercetate penal pot intra în Guvern, a anunţat Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, potrivit stiripesurse.ro.

 

Declaraţia are la bază faptul că DNA a solicitat la ÎCCJ redeschiderea unui dosar vechi de opt ani pentru Paul Stănescu, iar o decizie în acest sens va fi anunțată joi de către judecători.

„Am hotărât să ne facem noi Guvernul şi nu alte instituţii. Am văzut multe echipe de guvernare la TV, o să ţine cont de ele. Persoanele cercetate penal pot intra în Guvern”, a a spus Dragnea.

Liderul PSD  a anunţat că miniştrii din viitorul Cabinet Dăncilă vor fi stabiliţi, prin vot, vineri, când va avea loc o nouă şedinţă a conducerii partidului.

„Fiecare ministru va fi votat în parte”, a precizat el.

Liviu Dragnea a vorbit şi despre programul de guvernare.

„Nu sunt mari întârzieri la programul de guvernare. Vrem să ne încadrăm în indicatorii macroeconomici chiar dacă au fost predicţii mincinoase”, a spus liderul PSD.

 

3 COMENTARII

  1. Foarte bine. Cata vreme nu s-au terminat cercetarile si nimeni nu a fost condamnat definitiv si executoriu, se cheama ca-i „om cinstit ” ( asa spune Constitutia romana ) si prin asta, cei din opozitie , asociati cu magistratii care sunt implicati in politica, nu vor mai putea „trage cate un dosar”… tuturor celor care le stau lor in gat si-i concureaza in alegeri democratice. N-au decat sa lucreze in dosare pana la capat si in mod profesional si cei prinsi cu „pisica in sac” sa fie bagati la zdup, dar nu asa, ptr orice… li se trage cate un dosar penal, indiferent daca va fi solutionat pozitiv sau ba… si pana la solutionare, respectivul efectiv este ” scos din lupta politica si electorala „. Cu asta s-a pus PUNCT !
    Bravo domnilor PSD-ALDE – isti, asa trebuia sa se intample chiar dupa Revolutie incoace, nu sa va re.g.u.lati ” unii pe aletii una-ntr-una la fiecare ” sesiune electorala” … ca toti ati procedat astfel si de stanga si de dreapta .

  2. Aceasta modificare de lege, va fi favorabila si celor care vor urma dupa alegeri… Ar trebui modificate totusi si circumstantele de agravare, astfel :
    -Daca recunoaste fapta si este de acord sa fie cercetat chiar daca are functii de demnitate publica, sa va cerceta in procedura simpla si normala si va beneficia de circumstantele de atenuare a pedeapsei , cu „scoaterea ” sa din sistem … ;
    -Daca nu recunoaste fapta , nu este de acord sa fie cercetat in procedura simpla si continua sa activeze in functii de demnitate publica, dupa terminarea cercetarii si documentarii faptei, daca va fi gasit vinovat sa i se dubleze limitele prevazute de lege ptr acea fapta … ca circumstante de agravare a pedepsei.
    Poate ca asa… cei cu „musca pe caciula ” se vor gandi de doua ori … daca stiu ca sunt vinovati … si vor accepta de bunavoie „scoaterea din sistem ” .

LĂSAȚI UN MESAJ