Nouă antreprenori din Tran­sil­vania au fost premiaţi pentru performanţa în afa­ceri săptămâna trecută la Cluj, la evenimentul „Cam­pioni în business“, organizat de fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, cea mai mare bancă locală, firma de audit PwC şi Fundaţia Triple Helix în parteneriat cu Ziarul Financiar.

„Cred că cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o dintr-un eşec a fost aceea de a nu mă lăsa doborât de pro­bleme. Când eşti în impas, trebuie să cauţi so­luţii şi să fii inovativ. Dacă ai ajuns într-un blocaj, trebuie să mergi mai departe şi să apelezi la toată reţeaua de cunoştinţe şi chiar să foloseşti soluţii profesioniste, cum este coachingul, pentru că de multe ori răs­pun­sul este la noi”, a spus Voicu Oprean, an­treprenorul care a fondat producătorul de software Arobs Transilvania Software din Cluj, unul dintre campionii în business ai anului 2016 la categoria companii mari.

Alături de Arobs, Electroglobal (co­mer­cializarea echipamentelor elec­trice) din Cluj, Alpin Solar (producţia de energie electrică) din Braşov, Blachotra­pez (fa­bricarea articolelor din metal) din Ma­ra­mureş, Deltatel (telecomunicaţii) din Timiş, Fortech (dezvoltare software) din Cluj, Alpin 57 Lux (fabricarea îngheţatei) din Alba, Transylvania College (servicii educaţionale) din Cluj şi Nesst România (fundaţie care susţine dezvoltarea în­treprin­derilor sociale) din Timiş au fost de­sem­naţi campionii în business ai anului 2016 pentru regiunea Transilvania.

Dincolo de lecţiile învăţate în an­treprenoriat, printre temele abordate de spea­kerii evenimentului au mai fost ac­cesul la finanţare al companiilor antre­pre­noriale din Transilvania, planurile de suc­cesiune, antreprenoriatul social şi perspec­tivele privind economia românească.

Citește continuarea pe zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.