Larionesi îşi face staţie de asfaltare în Năsăud! Localnicii din vecinătatea obiectivului i-au făcut plângere la Garda de Mediu şi DSP

1752

Năsăudenii care locuiesc în partea de jos a oraşului sunt foarte scandalizaţi de faptul că în vecinătatea locuinţelor lor a răsărit, aproape peste noapte, o staţie de preparare a mixturilor asfaltice. Mai pe înţelesul tuturor, e vorba de o staţie de asflatare. Oamenii au sărit însă ca arşi, când recent, în aerul din zonă s-a împrăştiat un miros crunt de bitum. Revoltaţi, au trimis sesizări, atât la Garda de Mediu Bistriţa-Năsăud, cât şi la Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Staţia de asfaltare aparţine firmei Frasinul, deţinută de omul de afaceri Traian Larionesi. Pentru această activitate încă nu există un acord de mediu, ci doar o decizie de încadrare ce datează de la finele lunii mai.

Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

7 COMENTARII

 1. Cat sadism, se pozeaza cu animale pe care le impusca. Ii doresc sa moara in aceleasi chinuri, criminalul de animale. Mai omule daca esti om tu nu stii sa pozezi si altfel? Iti vine randul, totul se plateste in viata. Tu crezi ca daca aimpe Raducu la piciare esti D-zeu?om de nimic ce esti

 2. Ma, cat priveste faptul ca investeste , creaza noi locuri de munca si dezvolta ( cu sau fara sprijinul celor de la butoane ) afacerile locale, nu este un lucru rau, daca da roade pozitive pentru societate, dar morala si atitudinea de ” frate penticostal ” al acestui „domn ” ( si imparat al licitatiilor publice ) este scandaloasa .
  Chiar asa frate ” Lario” – nache ( vorba lui Patrascu de la ” TV ” … ) , fi domnule mai decent si mai crestin si nu mai fi atat de sadic si de hapsan … ! Dvs. crestinii penticostali, de ce nu-l ” trageti de … ” urechi ” macar … ?!

 3. Hei … ” Bosss ” , dara daca-ti spun ” hailalti „… atunci afli si ca-ti ” pute gura ” … chiar daca nu ” mananci usturori ” … ci efectiv ca ” nu te speli pe ea ” … asa cum este cazul dumitale … !
  Sper ca nu Larionesi a scris asta, ca el este un ” copil fain „… numai ca-i putin cam ” sadic ” … cu apucaturile lui de ” Second romanian hunter ” … ca ” first ” a fost Ceausescu si stiti cum a ” sfarsit ” … !
  Frate Lari- onache … vezi ca cine „ridica sabia , de sabie va muri ” … ( daca mai citesti prin Sfanta Biblie … ) ! Nu mai posta fotografii cu apucaturile tale meschine, ca nu plac lumii , chiar daca social, esti … ” un copil fain ” .

 4. Jegul ordinar si sadicul. CUM A REUSIT SA FACA ATATA ZVERE DIN MUNCA CINSTITA.?? Stim cine il sustine sper sa aiba toti sosrta lui DRAKNEA.

 5. Salut … ! ” Pace frate Lari- onache ” ! Ce mai faci ? Ce mai ai in plan sa mai ” impuscam „… ? !
  Suntem curiosi, pe cand te vom vedea pozat „calare pe un magar ” … cu o cruce in mana , nu cu pusca cu ochire prin laser … ?!

LĂSAȚI UN MESAJ