La 63 de ani, un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru furt!

538

Doi bărbaţi din Bistriţa-Năsăud sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au fost identificaţi de oamenii legii ca fiind autorii unor furturi comise în urmă cu câteva luni. Unul dintre cei doi a lăcomit la un telefon mobil, pe care l-a furat dintr-o locuinţă. Celălalt, deşi aflat la o vârstă la care ar trebui să îşi vadă de nepoţi, a pus ochii şi mâinile pe o bicicletă, pe care ar furat-o din curtea unei gospodării din Susenii Bîrgăului. Ambii bărbaţi sunt acum acuzaţi de furt calificat.

 

Potrivit unui comunicat al IPJ BN, la data de 21 noiembrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 30 ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul este cercetat pentru faptul că, la data de 17 iulie a.c., ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 600 lei, dintr-o locuință de pe raza municipiului„, precizează sursa citată.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei păgubite.

 

De asemenea, la aceeași dată, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea altei fapte de furt calificat, dosar înregistrat inițial cu autor necunoscut, polițiștii Postului de Poliție Prundu Bîrgăului au identificat un bărbat de 63 ani, bănuit de comiterea faptei.

Acesta este cercetat pentru faptul că în cursul lunii septembrie, ar fi sustras o bicicletă, în valoare de 300 lei, din curtea unei locuințe de pe raza localității Susenii Bîrgăului„.

Bicicleta a fost recuperată și restituită persoanei păgubite.

 

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ