Istrate Stețco, demis din funcția de secretar de stat în Ministerului Apelor și Pădurilor

700

Istrate Ștețco a fost eliberat, miercuri, din funcția de secretar de stat în Ministerul Apelor și Pădurilor, după ce decizia primului ministru Viorica Dăncilă a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 208 din 7 martie 2018.

Locul lui Ștețco a fost luat de Ilie Covrig, directorul Direcției Silvice Mureș.

În februarie 2017, din postura de inspector șef al Gărzii Forestiere Cluj,  Istrate Ștețco a fost numit în funcție de premierul Sorin Grindeanu, el devenind mâna dreaptă a ministrului Doina Pană, până când aceasta a demisionat în ianuarie 2018.

 

5 COMENTARII

  1. Pe Stetco il cunosc de cand era student la Brasov… Niciodata nu a fost el genul care sa te gandesti ca are sa ajunga candva pe functii de conducere. Profesional si moral este departe de astfel de functii…dar ce nu faci in Romania cu partidul in spatele tau…

  2. Vedeti ? De aia nu-i bine sa te duci si sa lacomesti la functiile politice suspuse.
    Cum ti-a picat ” scara”… cum ramai ” jos ” ca n-o mai poti ridica . Nu degeaba primarul de Beclean, a preferat sa fie la el in oras primar ales … decat la nu stiu ce minister in functie suspusa, si foarte limitata in timp . De acolo de unde te-a ales „boborul ” si/ sau ai ocupat functiile prin examene de competentza profesionala, nu te mai „tzapa” ( impinge ) nimeni „jos ” .

  3. Stetco era sub mediocru in facultate,si se tinea doar de smecherii dar in Romania este usor sa ajungi mare sef daca te impinge un partid de la spate. Pacat de tara asta ca e frumoasa si merita mult mai mult…dar nu are cu cine…

  4. STATI LINISTITI, CA PE ARDELENI IN GENERAL, NU-I INGHITZESC „SUDISTII” SI MAI ALES BUCURESTENII ( CARE SI AIA-S CORCITI FEL SI CHIP SI NUMAI „BUCURESTENI” NU MAI SUNT NICI 15% DIN EI )

LĂSAȚI UN MESAJ