IPJ BN confirmă percheziţiile: S-au au ridicat mai multe însemnări şi documente, dispozitive de marcat false şi material lemnos

1613

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud desfăşoară patru percheziţii domiciliare, pe valea Bârgăului, la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni la regimul silvic.

 

Astăzi, 7 martie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind comiterea unor infracţiuni la regimul silvic, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, cu sprijinul poliţiştilor Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud desfăşoară mai multe percheziţii domiciliare.

Percheziţiile se desfăşoară pe Valea Bârgăului la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni la regimul silvic.

Până în acest moment, poliţiştii au ridicat mai multe însemnări şi documente, dispozitive de marcat false şi material lemnos care ar proveni din comiterea de fapte ilegale„, se arată în comunicatul IPJ BN.

 

Surse Gazeta de Bistriţa susţin că oamenii legii au descoperit ai multe ciocane de marcat arborii false la unii angajaţi ai Zadorsim.

 

Vezi şi: Percheziţii la Bistriţa Bîrgăului! Sunt vizate infracţiuni silvice

 

5 COMENTARII

  1. Care inspectori ITRSV au facut asta? Mîine ramin fara fuctii îi da afara sefu, nu aveau voie sa faca asa ceva cum nu au facut de zeci de ani.

  2. Trebuie inventariate partizile din ultimii 4-5 ani unde a exploatat SC ZADORSIM, sa vedeti adevarul. Dar nu de cei de la bistrita. Rugam ministerul sa trimita corpul de control sa faca controlul iar rezultatul va fi dezastruos.

  3. Oamenii astia au furat si saracit o comuna. Au distrus viitorul ,copiilor si nepotilor comunei prin furt sustinut de toti mai mari comunei. Sa le fie rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ