Ioan Turc (PNL): ”O escrocherie politică este prezentată ca un act de curaj naţional”

85

Președintele PNL B-N, Ioan Turc spune despre premierul Viorica Dăncilă că  a fost întâmpinată ca o eroină din mitologia greacă, de către membrii cabinetului.  Acesta a mai precizat faptul că, dacă nu era român râdea cu lacrimi, dar așa îi este rușine. 

 

”D-na Viorica Dăncilă a fost aplaudată în picioare de către membrii cabinetului după «prestația» din Parlamentul European. A fost întâmpinată ca o eroina din mitologia greacă. Dacă nu aș fi român aș râde cu lacrimi. Așa, mai degrabă mi-e rușine. Dorim să avem un standard de viatā ca cel din UE. Vrem autostrăzi, școli, spitale si salarii europene dar facem ca noi. De aceea nu avem nici autostrăzi, nici școli, nici spitale europene. D-na Dăncilă a citit în fața parlamentarilor europeni, crispată dar fara jenā, un text scris de cātre propaganda PSD”, scrie Ioan Turc, pe pagina personală de Facebook. 

Președintelui PNL B-N, Ioan Turc mai menționează că, propaganda PSD ne spune, românilor și europenilor faptul că, în numele egalității în drepturi cu celelalte state, guvernanții au dreptul să modifice legislația penală plecând de la particularitățile infracționale ale celor care ne conduc.

”Minciuni si jumătăți de adevăr, adică dezinformāri. De fapt, Dragnea a trimis-o să anunţe asaltul final al infractorilor la legislaţia penalā. Aceeași propagandă prezintă acum discursul ca pe un gest de demnitate națională. Cu alte cuvinte, propaganda PSD ne spune, românilor și europenilor, faptul că, în numele egalității în drepturi cu celelalte state, guvernanții au dreptul să modifice legislaţia penală plecând de la particularitāţile infracționale ale celor care ne conduc.

O escrocherie politică este prezentată ca un act de curaj naţional. Doar cā sunt aceiași „naţionalişti” care au dat pe nimic cea mai importantă companie romanească, Petrom. Este doar un exemplu!
Functionează optim justiția in România? Eu cred cā nu! Avem nevoie de corecţii? Cu siguranță DA! Dar aceste corecţii ar trebui făcute cu seriozitate, în spiritul dreptății şi în intresul actului de justiție de către specialiști şi oameni politici curaţi”, a subliniat președintele PNL B-N, Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ