Ioan Turc îi solicită primarului Crețu decontul de cheltuieli pentru deplasarea din Germania

141

Liderul județean al PNL, Ioan Turc, i-a solicitat primarului Ovidiu Creţu să facă publice toate datele privitoare la recenta deplasare pe care acesta a efectuat-o în Germania.

„Solicit primarului municipiului Bistriţa să dea publicităţii programul oficial al vizitei în Germania, la ce eveniment sau conferinţă a participat şi, mai ales, care a fost interesul public pentru care a fost necesară delegaţia. La toate acestea să adauge şi decontul de cheltuieli”, a cerut Ioan Turc, joi, într-o conferință de presă.

Liderul PNL consideră că e vorba de o cerere de bun-simţ, primarul Ovidiu Creţu fiind obligat să facă publice detaliile solicitate, „dacă nu are nimic de ascuns”.

Autoturismul de serviciu al primarului Ovidiu Creţu a fost surprins, zilele trecute, pe o autostradă din Germania, rulând înspre direcția orașului austriac Graz. Fotografiile de pe autostradă, în care a fost surprins autoturismul cu numărul de înmatriculare BN-01-ADP, au fost devenit virale pe Facebook, atrăgând numeroase comentarii acide la adresa primarului bistrițean.

„Probabil că, în portbagajul special pentru schiuri, Ovidiu Creţu ducea documente, acte şi alte hârtii necesare unei delegaţii oficiale”, a comentat, ironic, Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ