Ioan Sidor Bodescu, implicat într-un accident de circulaţie! A fost deschis dosar penal

1277

În luna februarie, actualul avocat Ioan Sidor Bodescu a fost implicat într-un accident de circulaţie, care s-ar fi soldat cu rănirea unei persoane. La patru zile după eveniment a fost înregistrat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Sursele Gazeta de Bistriţa susţin că, actualul şef al Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud, comisarul şef Ciprian Buta, s-ar fi străduit din răsputeri să îl facă scăpat de Bodescu.

 

Norocul pare să nu-l însoţească întotdeauna pe Ioan Sidor Bodescu. Fostul şef al IPJ BN şi ulterior al celor de la Protecţie Internă, acum avocat, a avut nu demult un accident de circulaţie. Unul care, spun sursele Gazeta de Bistriţa, i-a adus o anchetă pe cap din partea procurorilor de laParchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, deşi nu s-ar fi vrut asta.

 

Povestea pe scurt: Bodescu a vrut să depăşească, celălalt a virat brusc la stânga

Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Cepari dinspre oraşul Năsăud, în primele zile ale lunii februarie, când Ioan Sidor Bodescu, aflat la volanul maşinii personale, a încercat să depăşească o maşină aflată în faţa sa. Numai că brusc, celălalt şofer, un bărbat din Feldru, angajat al Digi, a virat la stânga, pe o străduţă laterală, astfel că Bodescu nu l-a mai putut evita. Norocul, dacă se poate spune aşa, a fost faptul că avocatul nu a avut viteză, astfel că feldrihanul nu a fost accidentat. Cel puţin în ziua respectivă se pare că nu a acuzat nicio durere. Drept urmare, cei doi au încheiat o înţelegere amiabilă. Dar fiindcă respectivul nu conducea maşina personală, ci a firmei, şoferul din Feldru a sunat la 112 şi drept urmare, poliţiştii de la Năsăud au venit să constate ce s-a întâmplat mai exact. În final cei doi urmau să se întâlnească zilele următoare la societatea de asigurare, care să constate pagubele. Totul părea că merge firesc, însă nu a fost aşa. După 4 zile de la incident, şoferul de la Digi s-a prezentat se pare la spitalul din Năsăud, acuzând nişte dureri în zona cervicală. Drept urmare. Ioan Sidor Bodescu a fost chemat de poliţişti şi a fost amendat, dar i-a fost suspendat şi permisul de conducere.

Totodată, sursele Gazeta de Bistriţa susţin că a fost întocmit şi un dosar penal.


Citeste mai mult cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

2 COMENTARII

 1. Oameni buni, nu va bazati pe „intelegeri amiabile ” si pe ce zice „soferul ( prezumtiv ) vinovat la fata locului ” ca de cele mai multe ori, vonovatia nu este chiar asa cum o cred soferii . Chemati Politia sa constate cauza accidentului si sa ia masurile legale, pe loc, ptr ca ulterior, victimele sunt invatzate de avocati si de alte „guri sparte” care-si dau cu parerea si care-i „deschide ochii” victimei( prezumtive ), ca ar putea ” linge ” niste bani atat de la societatea de asigurari cat si de la soferul vinovat prezumtiv .
  Deci, este foarte bine si pentru unul si pentru altul, ca sa anuntati politia, indiferent de accident si sa constate la fata locului ce si cum, chiar daca platiti o amenda, dar va va scuti de alte probleme ulterioare, ptr ca daca victima nu vrea sa mearga la spital, nu se cheama „parasirea locului faptei”… dupa ce politia il audiaza si permite plecarea de la fata locului, cum cu sigurantza are acuma Sidor, un dosar penal… ptr ca :
  – s-au inteles amiabil , doar cu privire la pagubele de la ambele masini si este foarte discutabila vinovatia unuia sau altuia, daca nu sunt martori oculari, ptr ca atat cel care efectueaza o depasire cat si cel depasit, ambii au anumite reguli de respectat si fara martori, este greu de combatut afirmatia unuia sau celuluilalt ;
  – Dupa cateva zile, „victima” a acuzat dureri, s-a prezentat la spital si i s-au constatat cateva leziuni chiar superficiale, dar suficiente sa cada sub incidenta interdictiei de a parasi locul accidentului si de a efectua politia o cercetare la fata locului si solutionarea cauzei pe cale penala si nu contraventionala .
  „Civilii” pro.s.tani, fara permis de conducere, nu inteleg ca nu pot beneficia de despagubiri banesti de la o societate de asigurari fara a se retine o vinovatie a celui care are/poseda aceasta asigurare si fara a se lua masuri penale impotriva lui . Lor, BANI le trebuie si nu-i intereseaza cum anume …
  La urma urmei, cine a facut aceasta „intelegere amiabila ” este un pro.sta.lau sadea si n-a facut altceva, decat sa permita betivanilor, ori celor cu bube-n cap, sa se sustraga de la constatarile politiei …

 2. Pai daca Buta a ajuns sef la politia circulatie dupa un scandal mediatic acum dupa aceast stire ajunge si mai sus , oricum mascatii ii stiu adresa
  Concluzie
  Daca vrei sa ajungi sef in politia BIstrita trebuie sa fi pe paginile cu scandaluri ilegalitati
  Oricum dl BUta este unicul model la politistii bistritei

LĂSAȚI UN MESAJ