Instanţa supremă a decis arestarea în lipsă a lui Sebastian Ghiţă

91
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) decide, joi, dacă admite cerere DNA de înlocuirea a controlului judiciar cu arestul preventiv în cazul lui Sebastian Ghiţă, după ce acesta nu s-a prezentat la poliţie, încălcând astfel măsura preventivă.
Instanţa supremă a decis, joi, să admită cererea DNA de înlocuirea a controlului judiciar pe cauţiune cu arestul preventiv în cazul lui Sebastian Ghiţă, pe numele deputatului fiind emis mandat de arestare în lipsă, după ce a încălcat condiţiile controlului judiciar.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis mandatul de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiţă, urmând ca acesta să fie dat în urmărire naţională, potrivit MEDIAFAX.

Decizia este executorie, însă nu definitivă.

1 COMENTARIU

  1. foarte bine,numai ca mi se pare ca ghituca asta o sa le rada-n bot prostilor,nu vedeti ca nu-i pasa de 13 milioane de euro,a avut el grija sa-si puna la adapost averea,se pisa pe ce i-a ramas in tara,primul pas ar trebui inchis r tv,pentru ca numai minciuni se spun acolo,este cel mai nenorocit post de tv.

LĂSAȚI UN MESAJ