Incep din nou protestele:”Dragnea nu uita tre sa pleci doar dumneata”

162

Zeci de protestari s-au strâns în urmă cu câteva minute în faţa Guvernului. Aceştia i-au transmis un mesaj de ultimă oră actualului premier, Sorin Grindeanu.

Circa 50 de protestatari se aflau în faţa Guvernului în momentul în care premierul Sorin Grindeanu a revenit, miercuri seara, la Palatul Victoria, oamenii scandând ”PSD, ciuma roşie” şi ”Hoţii”, anunţă mediafax. Protestatarii s-au strâns la Guvern, scandând aceleaşi nemulţumiri faţă de Executiv şi PSD pe care le aveau şi în iarnă.

Câteva persoane au mers miercuri şi în faţa Palatului Parlamentului, acolo unde are loc şedinţa CExN al PSD, pentru a-i transmite un mesaj de susţinere premierului. Pe pancarda plasată pe gardul Palatului Parlamentului, erau scrise mesaje precum „Sorinele #rezistă”, „Dragnea nu uita, tre sa pleci doar dumneata”, „Dragnea, fii bărbat, dă-ţi demisia imediat” sau „Dragnea, nu fii trist, Grindi e acum #rezist”, mai spune sursa citată.

1 COMENTARIU

  1. Dapoi n-are el PSD-ul unul care sa fie lider de partid si totul se invarte doar in jurul ” domnului ” Dragnea ?! Hai domnilor si fiti seriosi … , convocati numaidecat Congresul si alegeti-va alt lider care sa rezolve aceasta stare total negativa in care ne aflam in acest moment ! Intr-adevar, niciodata, nimeni in lumea asta n-a mai pomenit sa doresti destituirea propriului guvern … pentru ca nu „joaca ” cum se canta doar la un anumita ” cetera ” !

LĂSAȚI UN MESAJ