În ajun de Bobotează, i-a „sfinţit” Poliţia!

644

Un bărbat din Sîngeorz-Băi şi un altul din Ilva Mare s-au ales cu dosare penale chiar în ajun de Bobotează. Cel din Sîngeorz-Băi a fost prins de poliţişti pe când conducea un autovehicul care avea autorizaţia de circulație provizorie expirată de câteva luni bune însă aparent valabilă fiindcă data a fost completată în fals. Celălalt, deşi nu avea permis de conducere, a avut curaj să se urce la volanul unui autoturism şi să conducă pe drumul public.

 

Potrivit unui comunicat al IPJ BN, la data de 5 ianuarie a .c., în Sîngeorz-Băi, în cadrul activităţilor de monitorizare a traficului rutier, poliţiştii au depistat un bărbat de 61 ani, din localitate, care conducea o autoutilitară.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, autotutilitara avea autorizaţia de circulație provizorie expirată din data de 26 octombrie 2016, fiind  completată în fals, cu o dată valabilă„, precizează sursa citată.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fals material în înscrisuri oficiale și  uz de fals.

 

Tot pe 5 ianuarie, pe DJ 172D, în cadrul unei acţiuni preventive desfăşurată de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sîngeorz-Băi, a fost  depistat în trafic un bărbat de 41 ani, din comuna Ilva Mare, în timp ce conducea un  autoturism, fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ