Împuternicirile, o practică de tip mafiot care se manifestă şi la nivelul poliţiilor clujene şi bistriţene

881

Instituţia împuternicirii în cadrul MAI, în special în interiorul Poliţiei Române, dintr-o excepţie a devenit o regulă. Potrivit unor surse din poliţie, în special din cadrul sindicatelor care îi reprezintă pe poliţişti, atâtla nivel central, dar şi la nivel judeţean a apărut şi s-a dezvoltat o adevărată mafie a împuternicirilor, dirijată din umbră, politic. Cei cocoţaţi astfel în funcţii de conducere prin împuternicire, prin pârghii politice, ulterior urmăresc prin orice mijloace, mai ales ilegale, gen cumpărarea acesteia, să fie permanentizaţi în funcţiile respective, concursurile care se organizează ulterior fiind o ieftină comedie, întrucât împuternicitul de regulă, câştigă.

  

Împuternicirea a devenit de câţiva ani dintr-o excepţie, regula, generând o situaţie de nemulţumire care mocneşte, cu potenţial de creştere, existând riscul real al unor mişcări de protest din partea poliţiştilor.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

Doru Costin

1 COMENTARIU

  1. Mai oameni buni, asa a fost de cand e lumea !
    In toate aceste functii de conducere, vor fi ” numiti pirn ungere directa cu mirul sfant ” al celor acoliti, prea sau foarte iubiti si care asigura ” iesmen-ismul ” celor care ” dicteaza ” si care trebuie sa-si puna in aplicare ” programele de guvernare ” , macar cata vreme sunt la ” butoane ” .
    Credeti ca pe vremea lui ” impuscatu ” era altfel ? Credeti ca musai sefii si ” capii del tutti cappi ” din acest sistem sunt altfel decat din celelalte ? Nici vorba ! Niciodata n-au fost numiri pe criteriul exclusiv de calificare, experientza si competentza profesionala, ci una EXCLUSIV POLITICA !
    Nu va mai strofocati degeaba , ca ricine va veni la „butoane ” va fi acelasi lucru si nu se va intampla altceva, decat se vor ” roti ” … cu aceleasi obligatii fatza de ” Nanasul Mare ” !

LĂSAȚI UN MESAJ