Igor Dodon salută victoria PSD

54

Președintele ales al Republicii Moldova a salutat victoria Partidului Social Democrat (PSD) la alegerile parlamentare din România, de duminică, 11 decembrie. Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că speră că liderii PSD „vor echilibra retorica Bucureștiului în raport cu Republica Moldova”, citează Digi24.

 

Vedem că și în România stînga politică a înregistrat un succes electoral remarcabil. Salut victoria PSD și îmi exprim speranța că liderii acestei formațiuni vor echilibra retorica Bucureștiului în raport cu Republica Moldova. Mizăm că noul Guvern al României va demonstra mai mult respect față de independenta și suveranitatea țării noastre. Iar mișcările unioniste vor fi tratate ca niște entități marginale și radicale, rătăcite în apele democrației”, a postat Igor Dodon pe rețeaua de socializare Facebook.

La rândul său, controversatul vicepreședinte al Partidului Democrat din republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a felicitat PSD pentru rezultatele obținute în alegerile parlamentare, arătând că „se bucură pentru victoria prietenilor și partenerilor din România”.

LĂSAȚI UN MESAJ