Grupare specializată în trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani condusă de manelistul Dani Mocanu

1765

Marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat 13 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni organizate, trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani.

Potrivit sursei Mediafax, gruparea specializată în trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani, era condusă de manelistul Dani Mocanu.

Poliția din Dâmbovița a declarat: „În sarcina bănuiţilor s-a reţinut că, începând cu anul 2011, aceştia ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituţiei în Marea Britanie şi Irlanda. În cauză, la data de 19 septembrie, poliţia londoneză a efectuat 5 percheziţii la 4 bordeluri clandestine şi la o reşedinţă, unde au fost identificate 8 persoane bănuite şi 6 tinere care practicau prostituţia.”

Cei 8 membri ai grupului infracțional au fost arestaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de conspiraţie la trafic de persoane, conspiraţie la proxenetism şi conspiraţie la spălarea banilor.

Totodată în urma perchezițiilor au fost găsite sume de bani, respectiv 39.850 de lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile, cartele SIM, documente și 5 autoturisme utilizate de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor

LĂSAȚI UN MESAJ