Gradul “WOW” al dosarului IPJ Gate, scade! Presupusele abuzuri comise de Hasnăş asupra subordonaţilor, fără efect

792

Un nou termen a avut loc la finele lunii martie în dosarul IPJ Gate, instanţa Tribunalului Maramureş care judecă această cauză, audiind noi martori, pomeniţi de procurorii DNA în rechizitoriu. Un rechizitoriu care, deşi la început ceea ce anchetatorii prezentau părea de-a dreptul şocant, presupusele fapte comise de cei inculpaţi, mai ales de poliţişti, indicau un comportament curat infracţional, acum scârţie de la un termen la altul.

 

În ultima perioadă, în instanţă au fost audiaţi martori în legătură cu fapte presupus comise de foştii poliţişti Roberto Hasnăş şi Leon Cloşcă, primul fost şef al poliţiei Rutiere Bistriţa-Năsăud, cel de-al doilea fost comandant al Poliţiei Năsăud. Declaraţiile martorilor vin să arate faptul că cele descrise în rechizitoriu, în stilul “Wow!” de procurori, nu sunt taman întocmai. şi vorbim atât de poliţişti, cât şi de civilii pentru care cei doi inculpaţi ar fi intervenit în mod abuziv.

Culmea, chiar şi acolo unde cei doi au efectuat intervenţii în favoarea unuia sau altuia, efectul a fost nul asupra poliţiştilot din teren.


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

2 COMENTARII

  1. Pana si martorii isi schimba atitudinea, vazand cat de mult se taraganeaza aceste „cercetari ” si… ” judecati” … incat tuturor deja le este lehamite. Ce ziceti daca vor fi ” scosi cu fata curata ” … si pe deasupra li se vor da si ” despagubiri ” cu repuneti in „drepturi ” … ??? ! Pana una alta, toti sunt pensionari cu pensii „babane” si afaceri private prospere . Muresan la Cluj, Hasnas la Bistrita si altul la Nasaud …

LĂSAȚI UN MESAJ